Header image  
                       
  
 

   >>Created by Tesk<<
 
 

Egy nap a Szentendrei-szigeten

 

A videó megtekintéséhez frissítenie kell Flash Player programját.

Kattintson ide a frissítés letöltéséhez!.

 

     2006. augusztus 26-án Szentendrén, a Líra és Lant Fő téri könyvesboltjában volt az Egy nap a Szentendrei-szigeten című útikönyv bemutatója. A könyv hiánypótló a térségben, hiszen a szigetről még soha nem jelent meg útikönyv. Talán ennek is köszönhető, hogy a bemutatóra nagyon sok érdeklődő érkezett.
A kötetet Török András művelődéstörténész, a több kiadást megért Budapest- útikönyvek írója, Csontos Elek iparművész, „szigetszakértő”, Kopasz János, a könyv társszerzője, Gaján Éva sorozatszerkesztő és Ferge Lajos, a Szentendrei Könyvklub elnöke ajánlotta az olvasni, kirándulni szeretők figyelmébe.

 


2007. április 1-jén az Utazás kiállításon és június 3-án az Ünnepi Könyvhét alkalmából a szentendrei főtéren vidám utcaszínházi produkció keretében mutatták be az Egy nap a Szentendrei-szigeten című útikönyvet.

A fiatal szentendrei művészekből alakult Forgács Társaság

 

 

 

 
Tücsökmadár, Nepomuki Szent János és Tőzike
           Indián törzsfőnök

 

 

 

Egy nap Szentendrén

Az Egy nap a Szentendrei-szigeten és angol változata (One Day on Szentendre Island) után megjelent a pilisi Dunakanyar településeit ismertető sorozatunk következő kötete: Egy nap Szentendrén. Az útikönyvet Szalai András művészettörténész mutatta be július 20-án Szentendrén, a Fő téri könyvesboltban.

 

 

Ha tevékenységünk felkeltette érdeklődését,  keressen bennünket:

► postán: 2001, Szentendre, Pf. 307.,
► telefonon: 26/303-037, 30/577-58-62,
► e-mailben: szentendrei.konyvklub@t-online.hu vagy
► személyesen: Szentendre, Fürdő utca 3.